This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

Tijd voor verandering?

Heb je een vraag? Of wil je graag meer informatie opvragen? We maken het je graag gemakkelijk. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Er zijn op dit moment geen wachttijden.

Annuleren afspraak
Een gemaakte afspraak kan tot 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd (telefonisch of per email). Indien dit niet gebeurt, wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

PuberACT

Adres: Houtakker 51, 6681 CW  Bemmel, gld.

KVK 73073601

Bereikbaarheid:

Maandag t/m vrijdag van 09.00 -16.00 uur

Contactgegevens

Email: nelle@puberact.nl
Tel.: 06 14 04 10 64

Email: iris@puberact.nl
Tel.: 06 42 83 78 06


  Ben je niet tevreden?

  Klachtenprocedure
  Bj een eventuele klacht stellen we het op prijs als u ons daarvan in kennis stelt, dit kan per mail naar info@puberact.nl.PuberACT zal u dan een gesprek aanbieden dat specifiek op de klacht en de eventuele oplossing ervan gericht is. Komen we er samen niet uit of wilt u liever een neutrale beoordeling dan kunt u ook contact opnemen met een vertrouwenspersoon van het AKJ. Deze is bereikbaar via tel. (088) 555 1000 of info@akj.nl. U kunt ook direct via de site van het AKJ een klachtenformulier invullen: https://www.akj.nl/ouders/klacht/?d=ouders. Neem bij twijfel contact op met uw gemeente.

  PuberACT is aangesloten bij Klachtenportaal zorg, hier kunnen klachten over jeugdzorg vallend onder de jeugdwet worden behandeld, door de inzet van een onafhankelijke klachtenfunctionaris en door de beoordeling van de onafhankelijke klachtencommissie jeugdzorg KPZ.

  Informatie over de klachtenprocedure (inclusief aanmeldformulier) is te vinden op: https://klachtenportaalzorg.nl/klachtenprocedure/ De cliënt(vertegenwoordiger) wordt tijdens de intake en via de website op de hoogte gesteld van de klachtenregeling.

  Klachtenjaarverslag
  In 2019, 2020 en 2021 zijn er geen klachten ingediend tegen PuberACT.